Siden er finansieret af reklame. Og indeholder derfor reklame-links – (se mere her)

Sådan finder du et billigt webhotel!

Vi giver dig et godt overblik over mulighederne lige her.

Opdateret 02.12.2022

For at gøre det overskueligt har vi lavet en sammenligning baseret på hvad et webhotel koster over 3 år, da vi mener det giver det bedst mulige billede af prisen set over en længere periode da mange af webhotel udbyderne tager mere for deres webhosting på år 2 og 3, end første år.

Prisen er dog ikke altid den afgørende faktor, vi mener det er meget vigtigt altid
IKKE kun at se på prisen men også se på de bagved liggende services og funktioner som der udbydes. Det afhænger nemlig rigtig meget af hvad man skal bruge sit webhotel til, skal du eksempelvis hoste en webshop er prisen måske ikke så afgørende da det vigtigste helt sikkert er hastighed, fordi en langsom webshop der mister du helt sikkert salg og potentielle kunder, er der derimod tale om en blog er det måske ikke så vigtigt da de besøgende ofte kan være lidt mere tålmodige.


I oversigten har vi samlet priser fra 6 forskellige udbydere, de er listet i en helt tilfældig rækkefølge, i toppen finder vi
Simply.com, efterfulgt af nordicway & DanDomain, alle er ganske fornuftige danske udbydere af webhoteller. Det som kendetegner specielt Simply & nordicway er at de begge ikke koster meget mere end ca. 350-450 årligt mål over en 3årig periode, hvilket vi her på redaktionen mener er en ganske fornuftig pris, også når man tager i betragtning hvad man får for sine penge, hvilket er god support, hurtige systemer, og mange andre ting vi vil komme ind på senere.


Hos 
Simply.com, får du lige pt, 3 måneder gratis hvis du bruger deres rabatkode som du finder her Simply rabatkode, derved har du jo allerede sparet 33% af omkostninger! Hvad endnu vigtigere er at Simply faktisk har en super høj Trustpilot Score på hele 4.9!. Så er vi kommet til de 3 andre på listen nemlig Scannet, one.com & e-studio.dk, klassens absolut billigste nemlig Danske e-studio.dk levere et webhotel for kun 120 kr årligt.., hvilket jo i den grad må siges at være billigt.


Vi har arbejder her på siden generelt kun med danske udbydere, derfor vil du også sagtens kunne finde utrolig mange andre hjemmesider, der udbyder webhoteller på nettet. Og det kan sagtens ske at du finder en fornuftig webhosting-udbyder derude, gør du det må du selvfølgelig gerne skrive til os da vi jo altid er åbne over for inspiration, den primære grund til vi ikke sammenligner danske med udenlandske skal findes i support delen, da vi mener at en god support er vigtig og gerne på et sprog man kan forstå.

I starten af denne artikel omhandlende, sådan finder du det billigste webhotel, havde vi fokus på prisen og det havde fordi som så mange andre produkter gives der også rabat på et webhotel, det gør man for at få tilbuddet til at virke attraktivt overfor kunden, eller for at få en kunde til at skifte fra en anden udbyder. Nu sidder du sikkert og tænker ja men det gør vel ikke noget?. Men jo det gør det bestemt fordi prisen er “meget” lav i starten tag for eksempel Simply.com, her får du det første år for kun “60” kr, men næste år koster 672 kr, det må jo i sig selv siges at være en stor pris stigning. Men der en mening med galskaben fordi når du først er glad så skifter du normalt ikke fordi der er omkostninger såvel som tid forbundet med dette, derfor mener vi os at du skal være ekstra opmærksom på hvad du giver for dit webhotel på år 2 & 3, fordi du på den måde sikre dig at det ikke bliver markant dyrere end du havde regnet med.

Momsen skal du os lige kigge efter en ekstra gang, nogle udbydere fjerner momsen i deres reklamer fordi de målretter deres annoncer mod b2b, men de sælger også til private og uanset skal man jo betale momsen, så for at sikre at når du er på vej i kurven hos en udbyder ikke lige pludselig tænker wow! hvad skete der lige der, så sikre dig at prisen er inkl moms, alle vores angivne priser her på siden er inkl moms, med mindre andet står tydeligt angivet.

For at summere op og gøre det endnu nemmere for dig har vi lavet en liste med de udbydere vi skriver om her på siden men denne gang er listen sorteret efter den billigste og opdateret for ganske nyligt se den herunder:

Her kan du bestille dit webhotel hos Simply.com

Her kan du bestille dit webhotel hos nordicway

Her kan du bestille dit webhotel hos e-studio.dk

Her kan du bestille dit webhotel hos dandomain.dk

Her kan du bestille dit webhotel hos one.com

Her kan du bestille dit webhotel hos cHosting.dk

Her kan du bestille dit webhotel hos scannet.dk

Webhotel Nyheder

Læs evt.